Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων: Τετάρτη 6/11, Όλοι και όλες στην απολογία του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης!

2019-11-05 07:03

Η πρωτοβουλία πρωτοβάθμιων σωματείων καλεί σε μαζική κινητοποίηση στο Εφετείο, την Τετάρτη 6/11, ημέρα απολογίας του Μιχαλολιάκου.

 

Συγκέντρωση στο μετρό Αμπελοκήπων, στις 8:30 π.μ. και πορεία στο Εφετείο

 

Μετά από μια πολύχρονη διαδικασία, η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής φτάνει στην κορύφωσή της. Την Τετάρτη 6/11 απολογείται ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος.

 

Η καταδίκη του συνόλου της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής για τα εγκλήματα για τα οποία κατηγορείται είναι πρωτεύουσας σημασίας ζήτημα για το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αντιφασιστικού αγώνα στη χώρα μας. Για να δικαιωθούν τα θύματά τους, πρώτα απ’ όλα ο Παύλος Φύσσα και ο Σαχζάτ Λουκμάν. Για να καταδικαστούν οι οργανωτές των ταγμάτων εφόδου που επιτέθηκαν δολοφονικά κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα, των Αιγυπτίων αλιεργατών, εκατοντάδων μεταναστών, προσφύγων, γυναικών και αγωνιστών των κινημάτων.

 

Ειδικά σε μια συγκυρία που ο εθνικισμός, ο ρατσισμός κι η ξενοφοβία καλλιεργούνται ποικιλοτρόπως από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την  ΝΔ και το αστικό  πολιτικό σύστημα, η δίκη της Χρυσής Αυγής χρειάζεται να ολοκληρωθεί με μια παραδειγματική καταδίκη των δολοφόνων.

 

Ισόβια στους νεοναζί δολοφόνους της Χρυσής Αυγής

Θα συνεχίσουμε την μάχη για να τσακίσουμε τους φασίστες και την ακροδεξιά και συνολικά το σύστημα που τους γεννάει και τους θρέφει.

Λευτεριά στον λαό

Θάνατος στον φασισμό

 

Η γραμματεία της Πρωτοβουλίας