Ενημερωτικό Παραφόρου/Αθανασούλα αιρετοί εκπρόσωποι, εκλεγμένοι με Παρεμβάσεις για ΠΥΣΠΕ 4/11/2019

2019-11-06 00:34

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ 23ο

Των εκπροσώπων των εκπαιδευτικών στο ΠΥΣΠΕ της Α’ Διεύθυνσης Αθήνας

Εκλεγμένων με το Ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

 

 

 

                                                                                                Παραφόρου Άντα(τακτική),

                                                                                                τηλ: 6974021731 aparaforou@yahoo.gr

Αθανασούλα Ανθή (αναπληρωματική),

                                                                                                τηλ: 6936742881 anthiath@otenet.gr

 

Το ΠΥΣΠΕ και τα υπηρεσιακά συμβούλια δεν είναι «άβατο». Οι αιρετοί εκπρόσωποί έχουν την υποχρέωση να ενημερώνουν τα Εκπαιδευτικά Σωματεία και όλους τους συναδέλφους για το ότι συμβαίνει σε αυτά. Υπερασπίζονται τα εργασιακά και μορφωτικά δικαιώματα με όρους κινήματος και όχι προσωπικών εξυπηρετήσεων. Φως στα σκοτεινά δωμάτια, άμμος στα γρανάζια της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής!

      04/11/2019

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

 

Δήλωση παραίτησης

Δήλωση της Ρέππα Ντίνας, τακτικού μέλος ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας, εκλεγμένης με την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ (Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις): «Στα πλαίσια της ετήσιας εναλλαγής στη θητεία των αιρετών που εφαρμόζουν οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις, δηλώνω ότι παραιτήθηκα από το Υπηρεσιακό Συμβούλιο της Α’ Αθήνας και τη θέση αναλαμβάνουν ως εκπρόσωποί μας η Παραφόρου Άντα (τακτική) και η Αθανασούλα Ανθή (αναπληρωματική).

 

56η Συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α΄ Αθήνας  04/11/2019

 

Πραγματοποιήθηκε η 56η συνεδρίαση στις 04-11-2019, ημέρα Δευτέρα με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Μετά από ομόφωνη απόφαση των μελών του ΠΥΣΠΕ συζητήθηκε ένα θέμα εκτός ημερησίας διάταξης, προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικού ΠΕ11.

 

Θέμα 1ο : Απόσπαση εκπαιδευτικού κλάδου ΠΕ60 για τη στελέχωση Δ.Υ.Ε.Π. της Διεύθυνσης Π.Ε. Α΄ Αθήνας (Παράρτημα 54ου Νηπιαγωγείου Αθηνών).

Ικανοποιήθηκε η αίτηση απόσπασης εκπαιδευτικού ΠΕ60 για τη στελέχωση ΔΥΕΠ( Παράρτημα 54ου Νηπιαγωγείου Αθηνών – Ελαιώνας). Η απόσπαση θα ικανοποιηθεί όταν καλυφθεί η ανάγκη στο αντίστοιχο νηπιαγωγείο.

Θέμα 2ο : Αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ.

Ικανοποιήθηκε μία (1) αίτηση εκπαιδευτικού ΠΕ70, από το 144ο Δ. Σ. Αθηνών στο 46ο Δ.Σ. Αθηνών (δημιουργία λειτουργικού κενού λόγω άδειας).

Θέμα 3ο: Προσωρινή τοποθέτηση εκπαιδευτικού ΠΕ06 και ΠΕ11.

Ικανοποιήθηκαν δύο(2) αιτήσεις προσωρινής τοποθέτησης εκπαιδευτικών, μία(1) εκπαιδευτικός ΠΕ06 (Διάθεση ΠΥΣΠΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ) τοποθετήθηκε προσωρινά στο 14ο Δ.Σ. Αθηνών(2 ώρες), στο 69ο Δ.Σ. Αθηνών(5 ώρες), στο 51ο Δ.Σ. ΑΘΗΝΏΝ(2 ώρες), στο 54ο Δ.Σ. Αθηνών(2 ώρες) και στο 55ο Δ.Σ. Αθηνών (2 ώρες) το υπόλοιπο του υποχρεωτικού της ωραρίου θα διατεθεί στο 14ο Δ.Σ. Αθηνών και ένας εκπαιδευτικός(1) ΠΕ11 ( μετάθεση από άλλο ΠΥΣΠΕ) στο 1ο Δ.Σ. Ζωγράφου.

Θέμα 4ο: Τροποποίηση συμπλήρωσης ωραρίου εκπαιδευτικού.

Απορρίφθηκαν δύο(2) αιτήσεις εκπαιδευτικών (ΠΕ86 και ΠΕ06) λόγω προτεραιότητας συμπλήρωσης των ωρών τους στο πρωινό πρόγραμμα.

Θέμα 5ο: Συμπλήρωση ωραρίου εκπαιδευτικών.

Ικανοποιήθηκαν δύο αιτήσεις εκπαιδευτικών, η μία ΠΕΟ7 (Μερική διάθεση από το ΠΥΣΔΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ) δύο(2 ώρες) στο 4ο Δ.Σ. Ζωγράφου και η δεύτερη ΠΕ05 (ΠΥΣΠΕ ΠΕΙΡΑΙΑ) στο 13ο Δ.Σ. Αθηνών(9 ώρες), στο 93ο Δ.Σ. Αθηνών(4 ώρες), στο 8ο Δ.Σ. Δάφνης(4 ώρες) και στο 1ο 12/θέσιο Πειραματικό Δ.Σ. Αθηνών(6 ώρες).

Θέμα 6ο: Άρση υπεραριθμίας και επιστροφή εκπαιδευτικού ΠΕ70 στην οργανική του θέση.

Ικανοποιήθηκε η αίτηση επιστροφής εκπαιδευτικού ΠΕ70 από το 15ο Δ.Σ. Αθηνών στο 111ο Δ.Σ. Αθηνών λόγω αλλαγής καθηκόντων από εκπαιδευτικά σε διοικητικά. Αίρεται η υπεραριθμία από το 111ο Δ.Σ. Αθηνών.

 

                                  Στην Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Παρέμβαση συμμετέχουν:

 

Ανεξάρτητη Αγωνιστική Κίνηση/Αριστοτέλης, Ανεξάρτητη  Παρέμβαση/Αθηνά,

Δάσκαλοι σε Kίνηση/Παρθενώνας,

Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική  Παρέμβαση/Ρόζα Ιμβριώτη, Εκπαιδευτικοί σε δράση/Μ. Παπαμαύρος, Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική  Παρέμβαση/Μακρυγιάννης