ΔΟΕ: Αίτημα συνάντησης

2019-12-03 16:47

Κύριε Υπουργέ,

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης μαζί σας, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε σειρά σοβαρών ζητημάτων, όπως:

  • Το ζήτημα του αποκλεισμού από τους πίνακες διορισμών του ΑΣΕΠ των εκπαιδευτικών οι οποίοι εξαιτίας ασαφών οδηγιών και προβλημάτων της προκήρυξης είναι αντιμέτωποι αυτή τη στιγμή με την ανεργία για τα 3  επόμενα χρόνια τουλάχιστον.

  • Την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων και πρωτοβουλιών για την επίλυση των κτηριακών προβλημάτων που δυσχεραίνουν  την πλήρη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης σε 40 Δήμους της χώρας.

  • Τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλιπής χρηματοδότηση και οι καθυστερήσεις στην καταβολή ακόμη και αυτών των ελάχιστων ποσών στις σχολικές μονάδες.

  • Σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων σε σχέση με την εμπλοκή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε αυτήν.

 

Κύριε Δήμαρχε,

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την άμεση πραγματοποίηση συνάντησης μαζί σας, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε σειρά σοβαρών ζητημάτων, όπως:

  • Τα κτηριακά προβλήματα που δυσχεραίνουν  την πλήρη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης στο Δήμο της Αθήνας

  • Τα τεράστια προβλήματα που παρουσιάζονται στην ομαλή  χρηματοδότηση των σχολικών μονάδων που ανήκουν στο Δήμο της Αθήνας

  • Σειρά θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία των σχολικών μονάδων σε σχέση με την εμπλοκή του Δήμου σε αυτήν.

 

                Επειδή όλα τα παραπάνω είναι εξαιρετικά επείγοντα και για τον πρόσθετο λόγο ότι το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. βρίσκεται σε υλοποίηση ενός προγράμματος σειράς συναντήσεων παρακαλούμε όπως η συνάντηση πραγματοποιηθεί το γρηγορότερο δυνατόν (προτεινόμενες ημερομηνίες: 6,9,10 Δεκεμβρίου 2019).

 

Κύριε Διευθύνοντα Σύμβουλε,

 

                Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ζητά την άμεση πραγματοποίηση συνάντηση μαζί σας, ώστε να μπορέσουμε να συζητήσουμε σειρά σοβαρών ζητημάτων που σχετίζονται με τα κτηριακά προβλήματα και τις ελλείψεις που δυσχεραίνουν την πλήρη εφαρμογή της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής και εκπαίδευσης σε 40 Δήμους της χώρας καθώς και γενικότερα κτηριακά προβλήματα που αφορούν τις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.