ΑΔΕΔΥ: Για τη δίκη της Χρυσής Αυγής, Συγκέντρωση Τετάρτη 6/11, 8.30 πμ, Εφετείο

2019-11-05 06:56

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Η δίκη της ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, βρίσκεται στο στάδιο της ολοκλήρωσης των απολογιών των ηγετικών της στελεχών. Την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019, στο Εφετείο Αθηνών απολογείται ο κατηγορούμενος ως υπεύθυνος για τις εγκληματικές πράξεις της οργάνωσης, Ν. Μιχαλολιάκος.


Η μαζική παρουσία του αντιφασιστικού κινήματος είναι απαραίτητη, όχι μόνο γιατί στην αίθουσα θα βρίσκονται μέλη της οργάνωσης για συμπαράσταση στον αρχηγό τους, ο οποίος θα είναι παρών στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για πρώτη φορά από την έναρξη της δίκης, αλλά και για να δοθεί το μήνυμα ότι απαιτούμε την παραδειγματική καταδίκη των ενόχων.


Για να δηλώσουμε με την παρουσία μας ότι η αντιφασιστική πάλη θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, όποια μορφή και αν πάρει η ακροδεξιά και ο ναζισμός, θα μας βρίσκουν απέναντί τους.


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τα συνδικαλιστικά στελέχη στο Δημόσιο Τομέα την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου, στις 8:30πμ, στο Εφετείο Αθηνών (Λεωφ. Αλεξάνδρας & Κυρίλλου Λουκάρεως 14), για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα, για ακόμη μια φορά, ότι δεν θα περάσει ο φασισμός κι ο αντιφασισμός θα νικήσει!

 

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.