Νίκη στα αγροτικά μπλόκα

2013-02-16 20:27

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη μας  στους  αγρότες  που για μια ακόμα φορά βγήκαν στα  μπλόκα του αγώνα, σε πολλές περιοχές της χώρας.

Καταγγέλλουμε   τη  συγκυβέρνηση  ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που  αντιμετωπίζει τον αγώνα των αγροτών με  κλούβες, ΜΑΤ, χημικά, καταστολή.

Μετά τα ΜΑΤ στη Χαλυβουργία, την επιστράτευση  των απεργών του ΜΕΤΡΟ  και των ναυτεργατών, την καταστολή κατά των αγροτών, αποδεικνύεται ότι ο δρόμος του κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού έχει επιλεγεί για να επιβληθεί η βάρβαρη πολιτική που ασκείται από το κεφάλαιο στην εργαζόμενη πλειοψηφία.

Οι διεκδικήσεις των αγροτών είναι δίκαιες και αναγκαίες για να μην ξεκληριστεί η φτωχομεσαία αγροτιά σε όφελος των πολυεθνικών επιχειρήσεων και της μεγάλης ιδιοκτησίας στην αγροτική γη.

Συμπαραστεκόμαστε στον αγώνα των αγροτών που βρίσκονται αντιμέτωποι με την επίθεση:

  • του τρίτου Μνημονίου  και  της ΕΕ (νέα ΚΑΠ 2014-2020) τόσο στο εισόδημα τους, με την υπερδιόγκωση του κόστους παραγωγής και τη μείωση των τιμών των προϊόντων τους, όσο και με τις αυξήσεις στο φόρο, τα χαράτσια και τις εισφορές τους.
  • της κυβέρνησης, που σε αγαστή συνεργασία με την ΕΕ, επιδιώκει  την  παράδοση  της αγροτικής γης  των φτωχών αγροτών, στο κεφάλαιο.

    Ο δρόμος  του  αγώνα  θα  σπάσει την τρομοκρατία και το φόβο που πάνε να επιβάλλουν στην κοινωνία.

ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ

 Νίκη στα αγροτικά μπλόκα

επισυναπτόμενο εδώ

εεε