Καταγγελία για τις επιθέσεις της Χ.Α. στην Κηφισιά σε μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

2014-05-26 23:15

Καταδικάζουμε και καταγγέλλουμε την άγρια επίθεση, με προπηλακισμούς και ξύλο που δέχθηκαν την Κυριακή 25 – 5 – 2014, τέσσερις εκλογικοί επόπτες και μέλη της ΑΝΤ. ΑΡ. ΣΥ. Α. από εικοσαμελή ομάδα της φασιστικής οργάνωσης  «Χρυσή Αυγή», στο εκλογικό κέντρο του 2ου Γυμνασίου Κηφισιάς.

 

Οι εργαζόμενοι και ο λαός πρέπει να οργανωθούν και να αντισταθούν στη λαίλαπα της πολιτικής Κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και να απομονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής, που κάθε άλλο παρά απειλή αποτελούν για το σύστημα.

 

 Τα χτυπήματα της Χ.Α. με απειλές σε εκπαιδευτικούς του σωματείου μας, σε αγωνιστές αντιφασίστες στις γειτονιές, στα συνδικάτα και στα μέλη των σωματείων, σε πολιτικές και συνδικαλιστικές συλλογικότητες, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχουν στόχο να απειλήσουν τους πραγματικούς υπαίτιους της κρίσης ή το ίδιο το σύστημα που τη γεννά, αλλά το εργατικό και λαϊκό κίνημα, τις δυνάμεις της αντίστασης και της ανατροπής, την ίδια τη δημοκρατία.

 

Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση που τους τρέφει και τη στάση της αστυνομίας που ανέχεται το φασιστικό αυτό μόρφωμα.

 

Απομονώνουμε και καταγγέλλουμε τη «Χρυσή Αυγή» που λειτουργεί ως μπράβος και τσιράκι του συστήματος, του κεφαλαίου και της εργοδοσίας.