Ευθανασία στους φτωχούς προτείνει η υπουργός Υγείας στη Λιθουανία!!! Η επιτομή της κυνικότητας!!!

2014-09-15 22:55

Ενδέχεται να απαιτείται η Ευθανασία για τους φτωχούς ανθρώπους που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε υγειονομική φροντίδα, πρότεινε η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας Rimantė Šalaševičiūtė, που ορκίστηκε τον Αύγουστο, αλλά ήδη έχει προκαλέσει μια ανοιχτή συζήτηση για τη νομιμοποίησης της ευθανασίας την οποία και υποστηρίζει.


Χωρίς να προβεί σε συγκεκριμένες προτάσεις, δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι η Λιθουανία δεν ήταν ένα κράτος πρόνοιας με την υγειονομική και παρηγορητική φροντίδα διαθέσιμη για όλους και ότι η ευθανασία μπορεί να είναι μια επιλογή για τους ανθρώπους που δεν θέλουν να βασανίζουν τους συγγενείς τους με το θέαμα του πόνου τους.

Επίσης, η υπουργός έθεσε την ιδέα της ευθανασίας και για τα παιδιά. Η ίδια σημείωσε ότι η επιλογή αυτή είχε εγκριθεί στο Βέλγιο παιδιά μετά από μια μακρά δημόσια συζήτηση. Ήταν μια επιλογή που θα μπορούσε να κριθεί κατάλληλη για τη Λιθουανία, μετά από δημόσια συζήτηση.

 

Μοιάζει αδιανόητο αλλά στο σύγχρονο καπιταλιστικό κόσμο που η κρίση λυσσομανά στα σπλάχνα του, το αδιανόητο γίνεται πλέον εξορθολογισμός και κυνική πραγματικότητα! Από μας εξαρτάται αν θα το επιτρέψουμε!